Na de komst van de Jut- en Recycle unit op het strand bij paviljoen De Haven van Zandvoort gaat dit voorjaar alweer een droom van Juttersgeluk in vervulling.Op 27 maart openen we in het centrum van Zandvoort onze nieuwe winkel x upcycle atelier!

De winkelruimte in de Kerkstraat wordt multifunctioneel ingezet. Naast het aanbod van onze duurzame, circulaire producten van geraapt plastic, maken we met infographics het nut, de noodzaak èn het effect van het werk van Juttersgeluk duidelijk. Het tweede deel is ingericht als atelier, waar van maandag t/m vrijdag onze vrijwillige medewerkers de producten maken van gejutte materialen. De winkel en etalage zijn in stijl gedecoreerd met onder andere een lamp van honderden gevonden plastic voorwerpen. Alles bij elkaar wordt de missie, de noodzaak van een schoon strand, breed uitgedragen.

De officiële opening vindt plaats op woensdag 27 maart tussen 11 en 12 uur door de burgemeester van Zandvoort, David Moolenburgh. Relaties van Juttersgeluk ontvangen een uitnodiging per mail in de week van 26 februari.

Kun je niet wachten tot 27 maart? Van dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00-15.00 uur zijn we met onze vrijwillige medewerkers aan het proefdraaien en ben je welkom voor een sneak preview. Alle circulaire producten van 100% beach trash zijn hier te bewonderen en met pin te koop.