Iedereen houdt van het strand. Om uit te waaien, om even helemaal te ontspannen of om op de heetste dagen op een prachtige plek verkoeling te vinden. Uit onderzoek blijkt dat we het allemaal het fijnst vinden te ontspannen in een schone omgeving. Goed nieuws: met strandafvalzakjes houden we de kust met zijn allen moeiteloos schoon!

We genieten vooral van het strand als we in een schone omgeving kunnen genieten van de vrijheid en de natuur. Niemand heeft zin om tussen de peuken te liggen of wandelen of om een chipsverpakking tegen te komen tijdens het zwemmen. Want alles wat op het strand belandt, eindigt uiteindelijk in zee. Dat is niet prettig voor de beleving en natuurlijk ronduit slecht voor de natuur.

Om het een beetje makkelijker te maken afval zelf op te ruimen, plaatsen veel stranden speciale en superhandige strandafvalzakjes in palen bij de opgang van de stranden. Pak er één mee zodat jij je kleine afval zonder moeite bij je eigen handdoek of strandbedje op kunt ruimen. Zo ben je heel eenvoudig al heel goed bezig en kun je ook de volgende keer weer genieten van een schitterend schoon strand.

Zie je ergens afval dat je niet zelf kunt of wilt opruimen? Meldt het dan in de BuitenBeter app of de FIXI app, dan regelt de beheerder van het strand de rest.

Voor de aanschaf van strandafvalzakjes kunt u terecht op: https://www.strandwinkel.nl/product-categorie/schoon-strand/