een muzikale ode aan alle strandschoonmakers van Nederland!

Op dinsdag 21 juli was de landelijke première van de Plastic Fles Mob op het Haagse Zuiderstrand. Een muzikale live performance om alle strandschoonmakers van Nederland in het zonnetje te zetten. De Plastic Fles Mob is georganiseerd door en voor alle partijen van de Green Deal Schone Stranden, het Museon en PULLKA, de natuursportschool (initiatiefnemer).

Onder leiding van Koen Herfst, één van de beste drummers van Nederland, brachten meer dan vijftig deelnemers, twintig crewleden en vijf professionele artiesten een muzikale ode aan iedereen die een schoner strand nastreeft. Een steunbetuiging voor al die vrijwilligers en professionals die zich al jaren inzetten voor een schonere Nederlandse kust; op het strand en zee, voor mens én natuur. Want op een schoner strand wordt iedereen blij!

Plastic Fles Mob – On Tour
Binnenkort ook in uw kustgemeente? Het is vanaf nu mogelijk om ook een Plastic Fles Mob op jouw gewenste strand te laten plaatsvinden! Als je één of meerdere van onderstaande vragen met ‘ja’ beantwoordt, is een Plastic Fles Mob ‘hosten’ zeker het overwegen waard:  

  • Wil je op een energieke en vrolijke wijze aandacht vestigen op goed afvalgedrag?
  • Zou je lokale/regionale organisaties willen bedanken voor hun inzet voor een schoner strand?
  • Of wil je nietsvermoedende strandgasten op een verrassende, impactvolle manier bewustmaken van de waarde van een schone kust?

Informeer dan naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar PULLKA, of bel met Diederik Veerman (regisseur), 06-15065330. Of kijk voor meer informatie op www.pullka.com/plasticflesmob.