Hij is uit! De videoclip ‘Doe Mee, Verlos de Zee’, het nummer dat we met elkaar al vele malen gezongen hebben. Positieve gedragsverandering draagt bij aan het schoonhouden van het strand. Via vrijwilligers initiatieven en de gemeentelijke NME-centra worden kinderen volop geïnformeerd en geactiveerd over de plastic soep en het belang van een schoon strand. Jutter Thijs en de Chillvogel hebben daar nu een prachtige aanvulling voor.

Jutter Thijs is een educatief programma dat zich richt op basisschool-scholieren rondom het thema plastic soep. Concreet bestaat het programma uit het verzorgen van lessen op basisscholen met een muzikale en theatrale inslag, en het produceren van speelse online video’s met een activerende boodschap. De afgelopen tijd is Jutter Thijs hard bezig geweest met de productie van de videoclip ‘Doe Mee, Verlos de Zee’.

Donderdag 4 februari werd de videoclip ‘Doe Mee, Verlos de Zee’ van Jutter Thijs online gelanceerd tijdens de eerste Plastic Talkshow van 2021, georganiseerd door de Plastic Soup Surfer.

In de aanloop naar de lancering is ook een andere korte video worden gedeeld, waarin Jutter Thijs en zijn vriend de Chillvogel op ludieke wijze worden geïntroduceerd.

Delen van de video’s op sociale media wordt gewaardeerd en kan kinderen inspireren mee te helpen de zee schoner te houden en maken. Wellicht kan het educatief programma Jutter Thijs ook voor je organisatie iets betekenen. Neem voor verdere informatie en samenwerkingsmogelijkheden graag contact op met flessenpost@jutterthijs.nl