Speciaal van en voor de partners van het Programma Schone Stranden is er een verjaardagskalender gemaakt. Verschillende partners langs de Nederlandse kust hebben prachtige foto’s ingestuurd die nu gebundeld zijn tot een kalender. Benieuwd naar het resultaat? Bestel jouw kalender via de website!

De Green Deal is afgesloten. Binnen deze samenwerking hebben vele partijen zich tussen 2015 en 2020 gezamenlijk ingezet voor het schoonhouden van de Nederlandse stranden. Vanaf 2021 wordt de Green Deal voortgezet als Programma. Om dit te vieren hebben we samen een verjaardagskalender samengesteld. Ook zo’n gave kalender ontvangen? We zullen de kalender per post verzenden. Om ervoor te zorgen dat deze op de juiste (home-office) plek terecht komt, vragen we u het aanvraagformulier in te vullen. De gegevens worden alleen gebruikt voor het verzenden van de kalender en worden daarna verwijderd.

Programma Schone Stranden
Kennisuitwisseling, goede samenwerking en afstemming blijven belangrijke pijlers. Verder richt het programma zich op gedragsbeïnvloeding van strandbezoekers, het faciliteren van vrijwilligersinitiatieven en verduurzaming van strandpaviljoens. Een hulpmiddel daarbij is de digitale kalender! In maart zal het programma voor 2021 te vinden zijn op de schonestranden site.

In de agenda kun je schoon strand activiteiten aanmelden. Deze komen dan mooi overzichtelijk op de kalender te staan. Zo weten anderen wanneer je wat en waar organiseert en kun je zelf ook terugvinden wanneer bijeenkomsten, schoonmaakacties of andere activiteiten plaatsvinden.