De volledige uitslag van de Schoonste Strandverkiezingen 2023 staat online! Ben je benieuwd op welke plaats uw kustgemeente is geëindigd, en welke beoordelingen deze heeft gekregen?

De volledige uitslag van de inspecties die leidden tot de schoonste strandverkiezingen staat nu online. Op de website strandinspecties.nl zijn nu alle beoordelingen van alle strandlocaties openbaar.

De strandinspecteurs hebben de stranden van alle kustgemeenten eenmaal in april/mei beoordeeld, en twee keer in juni/juli (op opeenvolgende dagen). Zij geven hun bevindingen door in de monitorings-app. Ook worden foto’s aan het inspectierapport toegevoegd, zodat de transparantie van de inspecties gewaarborgd is. Zo krijgen niet alleen de stranden een oordeel, maar ook de strandopgangen, de aanwezigheid van prullenbakken, en nog veel meer parameters worden meegenomen gedurende de inspecties. 

Alle winnaars staan in ons nieuwsbericht, waaronder de winnaar van het schoonste strand van Nederland: gemeente Noord-Beveland

De volledige lijst van inspecties zijn te vinden op strandmonitoring.nl, of klik op de onderstaande groene knop.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag een toelichting? Dan kun je contact opnemen met de organisatie van de Strandverkiezingen via info@strandinspecties.nl.